Лучшие отели Украины

Раздел о лучших гостиницах Украины

Як спланувати свій відпочинок взимку?


2013-12-07 16:15:15 UTC
Сьогодні часто беруть відпустки саме взимку, щоб полетіти на відпочинок до теплих країв. Існує багато гірськолижних курортів, що раді своїм гостям. Вони гостинно забезпечують всім необхідним для прекрасного незабутнього відпочинку.

Сьогодні часто беруть відпустки саме взимку, щоб полетіти на відпочинок до теплих країв. Існує багато гірськолижних курортів, що раді своїм гостям. Вони гостинно забезпечують всім необхідним для прекрасного незабутнього відпочинку. А ось Європа взимку вас зустріне вологістю й холодом, що навряд чи при припаде до душі.

Відпочинок і жаркі країни

Курорти Єгипту розкинулися на узбережжі Червоного моря. Це чудове місце, куди відпочиваючі їдуть, щоб зайнятися дайвінгом. Температура повітря у січні – 25-30 градусів С, а води – 20-25. Якщо взимку вам закортіло поніжитися на пляжах під спекотним небом Єгипту, починайте планувати свій відпочинок.

Обираючи країну, зверніть увагу на Арабські Емірати. В той час, коли у нас лежить сніг та надворі сильний мороз, в ОАЕ дуже тепло, 25 градусів С на термометрі. Ця країна виділяється м`яким субтропічним кліматом. Чистота моря й устаткування пляжів, красоти цієї мусульманської країни приваблюють і заворожують усіх гостей. І навіть, не дивлячись на суворість мусульманських законів, кількість відпочиваючих в цій країні щороку лиш збільшується. Суворість законів полягає у засудженні зухвалого жіночого вбрання й розпивання на вулиці алкогольних напоїв (для цього є бари). А також необхідно знати, що, якщо ви неодружена, і вам не виповнилося 35 років, доведеться поміняти країну для відпочинку, бо вас сюди просто не впустять.

Ви хочете відвідати Таїланд? Готуйтеся до тривалого перельоту. Але, коли ви вже опинитеся на місці, все погане вмить зникне. Відпочинок у цій країні надасть вам можливість відвідати як нічний Бангкок, так і буддійські храми. А тайський масаж допоможе розслабитися. Це одне з найвідоміших та найвідвідуваніших місць. Температура повітря – близько 25 градусів, і тримається вона у період з грудня до березня

Поради відпочиваючим

У випадку, якщо ви все-таки вирішили провести відпустку в теплих країнах, не забудьте:
- щоб акліматизація у вас відбулася м'яко й безболісно, подбайте про прийняття комплексу вітамінів, і зробити це треба заздалегідь;
- не рекомендується одразу багато часу проводити під пекучим сонцем, організм має звикнути до перепаду температур;
- не варто переїдати місцевих страв, невідома їжа може навантажити й розладнати шлунок;
- пам'ятайте, що після повернення додому взимку, існує велика ймовірність захворіти застудними захворюваннями;
- плануючи подорож, не будьте покласти до вашого багажу теплі речі;
- обов`язково візьміть із собою фотоапарат чи відеокамеру, щоб усі втіхи відпочинку були засвідчені на пам'ять.

Але не кожен сьогодні має можливість відвідати жаркі країни. Рідна природа, чисте «домашнє» повітря є ближчим для багатьох відпочиваючих. Риболовля й зимове полювання, поїздка в гори чи до лісу – це чудово! Головне – все добряче обміркувати й не забути ніяких деталей. Якщо відпочинок планується на канікулах, то поїздка всією родиною на Буковель стане прекрасним подарунком до Нового року. Не сушіть голови над тим, де придбати лижний костюм. Його можна без проблем взяти у прокат на базі відпочинку. Лижі, санчата, ковзани й сноуборди чекають на своїх клієнтів. Особливо діти полюбляють зимовий сімейний відпочинок. Коли разом із батьками надзвичайно проводиш час, і ніхто нікуди не квапиться.

Отже, щоб спланувати свій зимовий відпочинок, необхідно, порадившися із родиною, вибрати місце або країну, куди б ви хотіли вирушити. Не забути про медикаменти й необхідні теплі речі. А головне – повністю умиротворитися, змінивши звичне оточення. Розслабитися тілом і душею!

Щоб залишити відгук, вам необхідно зареєструватися