SkiWorld.org.ua

активный отдых в Карпатах и горнолыжных курортах Украины и Европы

До фестивалю «Смачний Спас» видані кулінарні книги


2013-11-05 11:39:54 UTC

До фестивалю автентичної карпатської кухні « Смачний Спас» видані три спеціальні книжечки. Насамперед кулінарні. Це краєзнавчий нарис Миколи Савчука «З кулінарного минулого Коломийщини» і «Ключівське молоко та інші страви. Дещо про кухню одного села» Марії Васильчук-Кобилянської.

Книги цікаві і з погляду гурмана, і з етнографічного, адже тут подані стародавні назви карпатських страв і навіть рецепти, відзначає Івано-Франківська ОДТРК.

А ще одне видання — стаття відомого українського вченого-археолога Лариси Крушельницької «Археологічні дослідження в селі Спас» доводить, що це село належить до Трипільської культури.

Книги видані завдяки керівнику Асоціації виробників органічної продукції «Чиста флора» Михайлу Стовпюку, який переконаний, що для України і Карпатського регіону розвиток органічного землеробства, агротуризм є перспективними.

Чтобы оставить отзыв, вам необходимо зарегистрироваться